Installatie zonnepanelen

Wij zijn het bedrijf dat in Eindhoven en omstreken uw zonnepanelen installeert. Dankzij onze gedegen kennis van Zonnepanelen en warmtepompen kunt u er zeker van zijn dat onze werknemers u de beste service bieden. In overleg met u weten wij snel wat uw noden, problemen en/of wensen zijn. Op basis hiervan stellen onze specialisten één of enkele mogelijke oplossingen voor. Op maat van uw bedrijf of woning installeren we de beste zonnepanelen-oplossing voor u!

Eigen monteurs

Wij werken uitsluitend met eigen werknemers. Op deze manier weten we dat zij gewapend zijn met de nodige kennis. De monteurs krijgen via ons kantoor de opdracht om aan een project te werken. Wij zijn goed op de hoogte van de nieuwste technische toepassingen. Dit kan gaan van het plaatsen van zonnepanelen tot het aanleggen van waterpompen. U bent dus bij ons aan het goede adres.

Deskundig in engineering

Wij staan borg voor het hele traject van de engineering, de productie en de montage voor de zonnepanelen die u nodig hebt. Dankzij onze geschoolde monteurs kunnen wij de grootste deskundigheid aan de dag leggen, waardoor u tijdens het monteren van uw nieuwe zonnepanelen zo weinig mogelijk overlast hebt. Wij bereiden al vanaf het begin de aanleg van de panelen goed voor. Het aanpassen van deze theoretische studie in de praktijk, doordat de locatie specifieke problemen heeft, is uiteraard geen probleem!
Vraag een offerte aan! (gratis)
Als u zeker wilt zijn van een deskundige installatie aan een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, belt u ons. Voor specifieke vragen mag u ons altijd telefonisch (06 51312612) of per e-mail (info@greenNRG.nl. ) contacteren. Wilt u wel eens weten wat voordelige maar kwalitatieve zonnepanelen kosten, vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

© greenNRG.nl | Powered by KlikOpMaat