ZONNEPANELEN

zonnepanelen-eindhoven-greennrg-4-dak

Groene zonnen energie

 

Wij zijn het bedrijf dat zorgt voor de beste zonnepanelen installatie in Eindhoven en omstreken. Dankzij onze gedegen kennis van zonnepanelen en warmtepompen kunt u er zeker van zijn dat onze werknemers u de beste service en kwaliteit bieden. Bovendien in overleg met u weten wij snel wat uw noden, problemen en/of wensen zijn. Op basis hiervan stellen onze specialisten één of enkele mogelijke oplossingen voor. Op maat van uw bedrijf of woning installeren we de beste oplossing voor u!

 

 

Gespecialiseerde installateurs

 

Wij werken uitsluitend met eigen werknemers. Op deze manier weten we dat zij gewapend zijn met de nodige kennis. De monteurs krijgen via ons kantoor de opdracht om aan een project te werken. Daarom dat wij  goed op de hoogte zijn van de nieuwste technische toepassingen. Dit kan gaan van het plaatsen van zonnepanelen tot het aanleggen van waterpompen.  U bent dus bij ons aan het goede adres.

 

 

De beste monteurs voor uw installatie

 

Wij staan borg voor het hele traject van de engineering, de productie en de montage voor de zonnepanelen die u nodig heeft. Dankzij onze geschoolde monteurs kunnen wij de grootste deskundigheid aan de dag leggen, waardoor u tijdens het monteren van uw nieuwe zonnepanelen zo weinig mogelijk overlast heeft. Wij bereiden al vanaf het begin de aanleg van de panelen goed voor. Deze theoretische studie kan door locatiegebonden knelpunten uiteraard door ons gewijzigd worden.

 

Vraag een offerte aan! (gratis)

Als u zeker wilt zijn van een deskundige installatie  met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding, dan belt u ons. Voor specifieke vragen mag u ons altijd telefonisch (06 51312612) of per e-mail:  info @ greennrg.nl contacteren. Wilt u wel eens weten wat voordelige, maar kwalitatieve zonnepanelen kosten, vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan of kom langs op onze verkooplocatie in Eindhoven.